Na aanmelding

Hoe verloopt de eerste afspraak?

Eerst worden tijdens een vraaggesprek gegevens over de klacht(en) verzameld. Dan volgt een lichamelijk onderzoek, waarbij naar uw houding en beweging wordt gekeken in relatie tot de klacht.

In een aanvullend onderzoek wordt indien nodig nauwkeuriger naar de gewrichten en de spieren gekeken. Voor dit onderzoek dient u zich te ontkleden tot op het ondergoed of u draagt een korte sportbroek.

Wat neemt u mee tijdens het eerste bezoek? 

U neemt als u door de huisarts bent verwezen, de verwijsbrief van de huisarts mee en uw verzekeringskaartje en ook een geldig wettelijk identiteitsdocument. Verder een badhanddoek voor het oefenen op de mat of oefenbank. Het onderzoek de eerste keer wordt in ondergoed gedaan of sportbroek.

Daarna?
Na het onderzoek wordt duidelijk uitgelegd wat de verloop zal zijn van de teverwachte behandelingen en waar tijdens de behandelingen aan gewerkt wordt. Er wordt dan een vervolg afspraak gemaakt.   

Na afloop

Per 1 januari 2015 doet de praktijk mee met een onderzoek naar uw ervaringen  met oefentherapie Cesar.  Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau genaamd Qualizorg. Deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig en volledig anoniem. Uw deelname wordt  op prijs gesteld om eventueel verbeteringen aan te kunnen brengen in de zorgverlening naar patiënten toe.

Hoe het allemaal in zijn werk gaat hoort u van uw therapeut.

 

                                                               

 

Terug